Over ons

Jeanette en Eddy Ghatas heten u van harte welkom op deze bijzondere locatie aan de Zaanse Gracht in het stadshart van Zaandam!

Sinds 1999 zijn zij de trotse eigenaren van de Zaanse Délifrance. Eerst zat de Délifrance in een paviljoen waar nu de gracht vloeit, nu zijn zij gevestigd aan de Hermitage 12.

Jeanette en Eddy blijven vernieuwingen doorvoeren om het al hun gasten naar de zin te (kunnen) maken. Zo heeft Délifrance Zaandam sinds 2015 een mooi drijvend terras op het water met een fantastisch uitzicht op toeristisch Zaandam! 

Over Délifrance 

Wij bakken, net als de Fransen, de gehele dag door. Je bent dus altijd zeker van vers gebakken brood. Onze broodjes worden voor het oog van de klant vers belegd. Naast deze vers belegde baguettes, kun je bij Délifrance ook genieten van overheerlijke zoete en hartige lekkernijen en het Franse gebak, zowel ter plekke als via de take-away. Zo kun je ook thuis of onderweg genieten van écht Frans brood! 

Onze producten zijn, naast lekker en vers, ook gezond. Ze worden namelijk gemaakt volgens authentiek Franse recepturen en met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De gebruikte tarwe is afkomstig van onze eigen graanvelden in Frankrijk. Délifrance maakt onderdeel uit van een van de grootste molenaars in Frankrijk, Grands Moulins de Paris. Door samenwerking met de beste tarweproducenten kunnen zij de beste tarwe selecteren. En door constante kwaliteitscontroles en beheersing van het gehele proces - van graankorrel tot eindproduct - resulteert dit in heerlijke lekkernijen van absolute topkwaliteit. Dat zie je, dat ruik je, dat proef je!

Kom binnen in de overheerlijke wereld van Délifrance en geniet van onze smakelijke producten!