Menukaart

Trek in een Franse lunch of lekkernij? Bij ons kun je terecht voor heerlijke vers belegde Franse baguettes en diverse Franse lekkernijen. 
Benieuwd naar het assortiment van Délifrance Zaandam? Download hier de menukaart! 
High Wine

Informeer naar de mogelijkheden van High Wine bij Délifrance Zaandam. Laat u verrassen! Kom na 15.00 uur gezellig borrelen met een bord vol heerlijke belegsoorten, diverse soorten stokbrood en een glas wijn naar keuze.  


Ontbijtservice

Geniet van een smakelijk Frans ontbijt met een baguette, croissant, ham, kaas, gekookt ei,
jam, boter en een glas heerlijke jus d’orange. Word wakker met een kop koffie, cappuccino of thee. 
Zien we jou morgenochtend? 


Bezorgservice

Voor de zakelijke markt is Délifrance graag actief op het gebied van catering/bezorgservice. Wij verzorgen ontbijt of lunch tijdens meetings of zakelijk ontvangst. Dit alles met de kwaliteit en service zoals je van ons gewend bent.


 

Die heerlijke lunch!
Even tussen de middag weg van de zaak of tijdens het winkelen een welverdiende pauze? Een heerlijke break van de dag, natuurlijk bij Délifrance. Dagelijks verse producten voor jou als trouwe klant of nieuwe bezoeker. Vers bereid met het heerlijkste beleg. Een ambachtelijke salade of oude kaas met mosterd, het kan allemaal. Kom gezellig langs of bestel dagelijks online...verser kan niet!

Belegde Baguettes
Of het nu gaat om gerookte zalm of een luxe salade. Wij beleggen onze vers afgebakken Franse baguettes en andere broodsoorten zoals croissants en bucherons met diverse belegsoorten.


Provencettes

Een provencette is de Franse variant van de tosti. Deze Franse variant wordt belegd op een stokbrood met Provençaalse kruiden. Het beleg is rijkelijk en vers. Probeer bijvoorbeeld eens de provencette Bombay met kipfilet, kruidenkaas, tomaat en kerrie.

Maaltijdsalades
Heb je onze verrukkelijke maaltijdsalades al eens geprobeerd? De maaltijdsalades worden vers voor je bereid met de beste ingrediënten.

Soupe Complète
Een complete maaltijd voor iedereen! Een heerlijke kom soep naar keuze met een vers afgebakken pistolet met beenham. Met als lekker extraatje een schaaltje eiersalade!

Hartig & Zoet (viennoiserie & traiteur)
Viennoiserie producten worden voornamelijk tijdens het ontbijt gegeten, maar omdat ze zo gemakkelijk uit de hand te eten zijn, worden ze ook steeds populairder als tussendoortje. Voorbeelden van klassieke viennoiserie zijn de croissant, het chocoladebroodje en rozijnenbroodje (koffiebroodje). Het traiteur assortiment bestaat uit hartig gevulde croissants met bijvoorbeeld kaas of ham/kaas, quiches, saucijzenbroodjes en kaasbroodjes..

Diverse drankjes (warm/koud)
Denk aan vers geperste sappen, smoothies, frisdranken en koffie of thee. Combineer met een heerlijke Franse lekkernij!